Basistraining communiceren met dieren

Je hebt vast wel eens van die momenten, dat je kat bij je ligt en je op een manier aankijkt waarbij je denkt, wat zou hij of zij nu denken? Of je loopt buiten en je hond valt van het ene op het andere moment uit naar een voorbijganger. Terwijl jij denkt dat er niets was, staat je hond stijf van de stress. Wat zou er toch in dat koppie omgaan?

Dieren reageren soms heel onverwachts en wij mensen snappen dan totaal niet waarom ze dat doen. Mensen vinden het vaak bijzonder dat ik als dierentolk dan helder krijg, wat er in hun dier omgaat. Als ik ze dan vraag of ze het zelf ook willen leren, zegt de meerderheid dat ze het wel graag zouden willen, maar dat ze het niet kunnen. Want daar heb je toch een speciale gave voor nodig?

Dan heb ik nu goed nieuws voor jullie, want iedereen kan leren communiceren met dieren. Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid en enthousiasme om te werken met dieren. Omdat ik merk dat veel mensen het toch wel spannend vinden of ze zijn een beetje onzeker, heb ik een laagdrempelige training geschreven waarbij je in een halve dag al leert hoe je op intuïtieve wijze contact kunt maken met je dier.

Tijdens de basis training leer je o.a.

  • Hoe het praten met dieren in z’n werk gaat;
  • De basistechnieken om contact te maken met een dier;
  • Openstaan voor het ontvangen van informatie;
  • Oefenen met dieren.

Wat levert deze training jou op?

Vindt jij ook dat onze dieren zo weinig te vertellen hebben? Wij mensen beslissen al zoveel over ze, terwijl onze dieren eigenlijk heel veel wijsheid bezitten. Daarnaast hoor ik nog te vaak dat mensen het gedrag van hun eigen dieren niet begrijpen en er ook geen grip op krijgen. Hoe zou het voor jou als dierenliefhebber zijn om zelf te leren luisteren naar je dier, zodat je weet wat er in het hoofd van jouw dier omgaat en je jouw dier(en) weer een stem geeft. Je brengt niet alleen jou relatie met je dier weer in balans, maar je draagt daarnaast ook nog eens bij aan een betere wereld voor mens en dier.

  • Je weet nu hoe je zelf telepathisch contact kunt leggen;
  • Je hebt inzicht in oorzaken van probleemgedrag;
  • Je krijgt kennis over dieren en hun gedrag;
  • Je maakt een omslag in bewustwording, waardoor er meer begrip ontstaat voor het gedrag van je dier;
  • Je wordt bewust van je eigen invloed.

Kortom een leuke training die je alle nodige informatie geeft hoe je al op een simpele manier contact kunt maken met jouw dier.

Praktische informatie

Eind dit jaar vindt er weer een live training Communiceren met dieren plaats. De locatie hiervoor is bij De Barones: Gerner Es 5a in Dalfsen. Een mooie locatie midden in het bos. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Mocht je niet bij de live training aanwezig kunnen zijn, dan vindt je hieronder nog de beschikbare data voor 2022 voor de online training.  Deze training vindt plaats via Zoom. 

Er is beperkt plek, omdat ik iedereen zo goed mogelijk wil begeleiden. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Live data 2023

Datum Beschikbaarheid

Online data 2023 van 10:30u - 15:30u

Datum Beschikbaarheid

Veel gestelde vragen

Ik kan deze datum niet, wordt de training vaker gegeven?

Mocht je deze datum niet kunnen, dan kun je ook een 1 op 1 training aanvragen. Voor meer informatie kan je mailen naar dierentolk@stellaklok.nl

Ik heb niks met spiritualiteit, kan ik het dan wel leren?

Natuurlijk. Iedereen kan leren communiceren met dieren. Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid en enthousiasme om te werken met dieren.

Kan ik nog annuleren?

Dat kan, tot 8 dagen voordat de training begint. Daarna kan je ook nog annuleren, maar is terugbetalen niet meer mogelijk.

Ik twijfel..

En ik zeg altijd, bij twijfel toch doen. Twijfel je over of jij de investering wel waard bent? Dat ben je zeker. En of het wel de juiste tijd is? Dat is het zeker, want het is tijd dat jij gaat doen waar jij blij van wordt, kiest voor jezelf en de dieren. Want als dierenliefhebber wil jij toch ook dat dieren een stem krijgen?