Hallo, ik ben Stella

Foto: Lizet Beek Fotografie

En ik help jou om het contact met je huisdier te verbeteren door op een andere manier naar het dier te luisteren

Doordat ik op intuïtieve wijze contact leg met dieren, krijgen dieren de kans om hun verhaal met ons te delen. Hierdoor weten wij mensen wat onze dieren nodig hebben. Op deze manier krijgen we meer begrip voor een situatie en ontstaat er een liefdevolle verbinding tussen mens en dier.

Mijn meest pure eigenschappen

Lief, vrolijk, zorgzaam, persoonlijk, doelgericht ,spiritueel en aards

Als je me zou kennen, dan zou je weten dat:

  • Ik spiritueel, maar ook heel aards ben;
  • Ik van lekker eten hou, je kan me ’s nachts wakker maken voor een pan met mosselen of een heerlijk Indisch gerecht;
  • Ik van musicals hou en dat ik de musical “Soldaat van Oranje” inmiddels 7 keer gezien heb;
  • Ik van een bepaald soort spinnen hou, en met spinnen bedoel ik dus fietsen in de sportschool, minstens 2x in de week;
  • Ik gek van dieren ben, vooral van onze hond Suus.

Klein stukje levensverhaal

Zonder al te veel in detail te treden kan ik je zeggen dat ik best een “roerig” leven achter de rug heb. Ik ben als klein baby’tje afgestaan voor adoptie. Hoewel ik in een heel lief gezin terecht kwam, mistte ik altijd een stukje verbinding.

Dit kwam zeker naar voren toen mijn beide dochters een paar jaar geleden besloten om bij hun vader te gaan wonen. Het moment dat zij met mij uit verbinding stapten, werd me een spiegel voorgehouden. Wilde ik ze terug in mijn leven, moest er iets gebeuren.

Ik ben op zoek gegaan naar mijn biologische familie en vond mijn biologische moeder terug. Dankzij haar verhalen vielen er heel wat puzzelstukjes op z’n plaats. Heel langzaam kwam ik in verbinding met mezelf. Ik ging met mezelf aan de slag, ontwikkelde mij op spiritueel gebied, waardoor ik mijn pure zelf weer terugvond. En ook het contact met mijn dochters herstelde langzaam. Gelukkig ligt dit nu ver achter me. Maar blijkbaar had ik dit nodig, om nieuwe stappen in mijn leven te maken.

Mijn hele leven lang heb ik al een grote liefde voor dieren. Ik wilde vroeger graag een hond, een paard, een kat, konijnen, noem maar op. Mijn ouders woonden in een huis in een stad, dus er was helaas geen plek voor zoveel dieren. We kregen een hond en ik mocht elke woensdagmiddag ponyrijden op de pony van mijn vriendin.

Toen had ik al een speciale band met deze dieren en wanneer ik later mijn eigen hondje kreeg, wist ik dat er meer was. Want ik kreeg soms boodschappen binnen, waar ik altijd mee verder kon.

Toch ging ik eerst aan de slag als secretaresse en als administratief medewerker. Want in die tijd was het nogal raar dat jij je wijsheden bij de dieren vandaan haalde. Het heeft dan ook heel wat jaren geduurd, voordat ik echt mijn hart durfde te volgen: op intuïtieve wijze communiceren met dieren. 

Meer begrip, acceptatie en rust in huis

Inmiddels heb ik al heel wat dieren en mensen geholpen aan een betere onderlinge communicatie. Door de reading die ik doe, vertaal ik het verhaal van het dier naar duidelijke mensentaal. Mensen weten zo wat hun dier nodig heeft. Er ontstaat meer begrip. En op die manier kunnen mens en dier samen werken aan een liefdevolle verbinding of samen op zoek gaan naar een oplossing voor eventuele problemen.

Nieuwsgierig naar het verhaal van jouw dier?

Als betrokken dierentolk bied ik de mogelijkheid om jouw dier zijn of haar verhaal met ons te delen, zodat je weet wat hij of zij nodig heeft. Zo kunnen jij en je dier werken aan een liefdevolle verbinding.

  • Ik maak op intuïtieve wijze contact met je dier, maar laat het zweverige achterwege;
  • Je krijgt een duidelijke en eerlijke terugkoppeling van de reading terug via een online Zoom Call;
  • De reading is zuiver, ik vraag zo min mogelijk informatie om de reading niet te beïnvloeden.