Aanbod

Wanneer ik bij mensen op bezoek kom willen ze vaak weten of hun dier het fijn heeft, hij of zij zich goed voelen bij hun en of er dingen zijn die misschien beter kunnen. Ik krijg van de dieren verschillende antwoorden. Soms vertelt een dier alleen dat hij zich goed voelt en dat hij het goed heeft bij zijn mens. Daarnaast krijg ik ook vaak boodschappen binnen over de mens zelf: ze voelen aan dat hun mens verdriet heeft, boos is of onzeker is. Dit uit het dier naar zijn mens via bijvoorbeeld (negatief)gedrag. 

Misschien herken je het wel:

  • Je hond vertoont tijdens het wandelen agressief gedrag en valt uit naar elke voorbijganger;
  • Je kat is in huis heel dominant en luistert niet, maar doet waar hij of zij zin in heeft;
  • Je hond komt bij je zitten en legt zijn of haar kop op je schouder;
  • Je paard drukt jou tijdens het borstelen steeds de stal uit.

Met dit soort voorbeelden vertelt je dier bijvoorbeeld dat jij misschien nog boosheid of oude pijnen bij je hebt, waar je wat mee mag doen. Je dier vertelt je misschien dat je onzeker bent en dat je meer voor jezelf op mag komen. Of misschien vertelt je dier je dat jij je gevoel mag laten zien en dat je op die manier je verdriet langzaam een plekje kan geven.

Wat het ook is: jouw dier laat mij iets zien waar jij aan mag werken, zodat jij uiteindelijk de beste versie van jezelf kunt leven. Na een consult bij mij als coach waarin we samen aan de slag gaan, verandert ook gelijk het gedrag van jouw dier.

Wat levert het je op?

  • Door elkaar beter te begrijpen ontstaat er meer verbinding tussen jou en je dier;
  • Je leert hoe je oude overtuigingen, oude pijnen kunt loslaten. Je krijgt hierdoor meer rust en balans en voelt je steeds krachtiger;
  • Je leert weer wie je in essentie bent en vandaar uit leef je de beste versie van jezelf;
  • Doordat je op een andere manier naar je dier kijkt en luistert ontstaat er in huis meer rust en jullie zullen je allebei relaxter voelen.

Ga jij de confrontatie aan en durf jij samen met mij in de spiegel van jouw dier te kijken?

Ik kan jullie begeleiden, maar ik kan je ook leren om zelf te communiceren met je dier. Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie!