Persoonlijke coaching

Er zijn zoveel momenten in je leven waarop je het soms even niet meer weet. Op zulke momenten zou het fijn zijn wanneer er iemand met je mee zou kijken en je inzichten kan geven hoe je bepaalde situaties zou kunnen aanpakken of veranderen. Door middel van persoonlijke coaching kan ik je begeleiden in deze situaties. Ik bied dit aan op twee verschillende manieren. 

Eén op één coaching

Elk mens is andersVandaar dat mijn één op één sessies per persoon verschillend zijn. Je kunt bij mij terecht, naar aanleiding van een reading met je huisdier. Dan is de hulpvraag duidelijk en kunnen we gelijk aan de slag. 

Heb je geen huisdier en is je hulpvraag nog niet duidelijk, maar voel je wel dat je een coach nodig hebt die jou coacht naar een betere versie van jezelf? Dan kunnen we een afspraak maken voor een gratis online intake.

Wanneer jij besluit om een één op één sessie bij mij te doen leer ik jou hoe je meer rust in je lijf krijgt. Ik leer jou hoe je meer positieve energie kunt krijgen om weer dingen te gaan ondernemen en ik geef je genoeg inzichten om jouw leven weer nieuw leven in te blazen. 

Wandel coaching 

Wandel coaching is niet alleen wandelen en praten met elkaar. De meerwaarde van deze vorm van coachen is, dat de symbolen uit de natuur gebruikt worden om tot nieuwe inzichten te komen. Wandel coaching zorgt ervoor dat je weer in contact komt met jezelf en de natuur helpt je daarbij. Door te wandelen en je open te stellen voor wat er om je heen is, ontstaat er rust.

Je kan bij mij terecht voor een wandelcoachsessie naar aanleiding van een reading met je huisdier. We kunnen dan gelijk aan de slag.

Ben jij gewoon benieuwd of wandel coaching iets voor jou is, maak dan een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek waarbij we samen op zoek gaan naar jouw hulpvraag.

Besluit jij daarna om met mij een wandelcoachsessie te gaan doen, dan maken we een afspraak en bepalen we samen de locatie. Een wandeling duurt gemiddeld anderhalf uur.

Na een wandelcoachsessie met mij ga je naar huis met nieuwe inzichten die je helpen om je leven weer opnieuw in te richten. Je leert de boodschappen van moeder natuur in je dagelijkse leven in te zetten, zodat je meer rust en balans in je lijf ervaart. Daarnaast geef ik je tools hoe je deze balans in je leven kunt houden.